My dream to the future

My dream to the future

My dream to the future

(powered by Senior Consultants Vlaanderen Afdeling Oost-Vlaanderen)

Waarom je deelneemt aan deze boeiende wedstrijd voor startende Oost-Vlaamse ondernemers?

Je bent een beloftevolle starter-ondernemer met een uitdagend concept, en je wil wel wat eurootjes extra om je business mee te helpen uitbouwen. Daarom voorzien we (x) winnaars die ieder 2.020 euro cash innen.

Wat doe je daarvoor?

Je bezorgt ons een voorstelling van je droomproject.

Je kan hierbij gebruik maken van een model synthese- conceptnota, door ons reeds voorgekauwd zodat je zonder veel tijdverlies kan deelnemen. Immers, time is money, figuurlijk en nu misschien ook letterlijk meetbaar.

Wie kan winnen?

Ieder concreet en begeesterend project en/of business case ingediend door een in Oost-Vlaanderen gedomicilieerd ondernemerstalent met een statuut van :

  • prestarter OF
  • starter in de periode 1 december 2019 tot 31 maart 2020 OF
  • ondernemer-zelfstandige in bijberoep overgegaan naar hoofdberoep in dezelfde periode.

Je dient je project in uiterlijk 15 mei 2020 via Senior Consultants Vlaanderen. Je inschrijving is definitief na onze bevestiging van ontvangst.

Hoe word je genomineerd en mogelijk winnaar Starter 2020 ?

Een ledenjury van Senior Consultants Vlaanderen selecteert maximaal 10 genomineerden.

Als je deze horde hebt genomen, krijg je de kans je project aan de jury verder toe te lichten tijdens een pitch van 5’ gevolgd door een Q&A. Dit vindt plaats in de week van …. en je wordt hiervoor tijdig uitgenodigd in de week van …

Alle genomineerden (eventueel ook andere deelnemers zijn welkom???) worden verwacht op het slotevent waarop de (3 of 4) winnaars worden bekendgemaakt en het prijzengeld uitgereikt.

Waarom we dit doen voor jou (en voor ons): 20 in 2020 voor 2020

We zijn een club van senior managers, ondernemers en vrije beroepen, die na hun actieve beroepscarrière hebben beslist verder belangeloos o.m. KMO’s te begeleiden, dus ook de starter en de embryonale KMO. We zijn volledig zelfbedruipend, onafhankelijk en we delen de vrijheid van het ondernemerschap.

Het embryo en geboortejaar van onze club situeert zich in 2000. Dit jaar 2020 vieren we dan ook ons 20-jarig lustrum. Daarom geven we jullie nu het voorrecht om dankzij een motiverende en laagdrempelige wedstrijd kennis te maken met Senior Consultants Vlaanderen, afgekort SCV en daarbovenop zomaar 2.020 euro te winnen.

Nog vragen?

Je kan steeds terecht bij onze Coördinator Oost-Vlaanderen: william.deprijcker@seniorconsultantsvlaanderen.be

Last but not least !

Vergeet dus niet in te zenden uiterlijk 15 mei 2020 via Senior Consultants Vlaanderen.

(Foto: Karyme França, pexels.com)

 

Click or drag a file to this area to upload.

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons