20 jaar expertise uit ervaring

Klantenevent 2020 - expertise uit ervaring

Vieren met klanten en relaties

De afdelingen Antwerpen en Vlaams-Brabant organiseerden op 12 maart 2020 een netwerkevent in Technopolis te Mechelen. Want van 20 jaar belangeloze inzet, maken we graag een feestmoment, dat met relaties en stakeholders kan gedeeld worden. Zoals ook door Made-in-Mechelen werd bericht.

Langer actief kunnen blijven is de wens van velen. Of het nu zinvol werk dan wel vrije tijd betreft of een combinatie van beiden. Als je daar nog een maatschappelijke meerwaarde kunt aan toevoegen, dan geef je de inhoud weer van de motivatie die inmiddels 130 consultants delen. Markant en uitzonderlijk !

Maatschappelijke doelstellingen voorop

SCV werkt volgens een missie en doelstellingen die de motor zijn voor de belangeloze inzet voor klanten (KMO’s, VZW’s en andere sociale organisaties).

SCV zorgt verder tegelijk voor een warme sociale omgeving, wat leidt tot sterke betrokkenheid van de leden.

Hierdoor mag gesteld worden dat SCV een unieke positie in het Vlaamse economisch weefsel inneemt.

“Door combinatie van tonnen ervaring, toegankelijkheid en klantgerichtheid, sterke betrokkenheid, kunnen het advies en de begeleiding van de SCV-experten wel degelijk het verschil maken” stelde algemeen voorzitter Lief Aerts.

Klanten getuigen bij 20 jaar SCV

Drie klanten met name: Redopapers, Techwin en BBOT lieten hun positieve ervaringen met SCV vastleggen in de volgende getuigenissen:

Ondernemen is geen evidentie

Succesvol zijn is het streefdoel, maar zeker geen evidentie. De stap zetten naar extern advies mijdt valkuilen en verkort de weg naar succes. Over dit facet, getuigde onderneemster Karen Boers, genodigde van de koepel Failing Forward (met falen en opstaan) die het tussentijds struikelen bespreekbaar maakt.

“Maak van fouten een leermoment, als opstap naar groei”, stelde een inspirerende Karen Boers. Want ondernemen is geen piece of cake … Je betaalt leergeld, maar door het leren uit fouten, wordt je ook sterker en weerbaarder.

Bedrijf en bank als partners

De omstandigheden van het moment, noopten Karel van Eetvelt, CEO Febelfin, tot onverwachte afwezigheid. Maar dankzij de ingestuurde presentatie, kon SCV de inhoudelijke boodschap, namelijk het betoog dat bedrijf en bank met wat aanvullend inzicht en inzet, als evenwaardige partners, dynamisch kunnen samenwerken, toch overbrengen naar de aanwezigen.

Senior Consultants Vlaanderen vzw – een netwerk van 130 senior consultants – adviseert Vlaamse bedrijven en organisaties met expertise uit ervaring. 

Wile je meer weten? Neem contact!

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons