ENTRE-Spiegel: je ondernemerscompetenties

ENTRE-Spiegel

Welkom bij ENTRE-Spiegel 2.0!

Elke morgen gebruiken we een spiegel om ons ervan te overtuigen dat we er voldoende netjes uitzien om de dag te beginnen. Dat vinden we belangrijk.

Als we nu ook eens een beeld zouden kunnen krijgen van de ondernemer die we in de spiegel zien. Welke vaardigheden, welke competenties heeft deze ondernemer? Wat zijn zijn/haar sterktes? Wat kan beter?

En nog fundamenteler: welke competenties zijn er belangrijk voor een succesvolle ondernemer en hoe pas jij in dat profiel?

ENTRE-Spiegel 2.0

De KU Leuven analyseerde de voornaamste competenties die resulteerden uit een bevraging van 35.000 ondernemingen. In samenwerking met SYNTRA VLAANDEREN zijn hieruit de 11 voornaamste ondernemersvaardigheden gefilterd.

Zo werd een tool ontworpen: de “ENTRE-Spiegel 2.0″ die je toelaat om je als ondernemer te spiegelen aan deze ondernemersprofielen.

De ENTRE-Spiegel is een zelfreflectie-instrument dat online te gebruiken is. De ‘spiegel’ biedt bovendien de mogelijkheid om familie en/of vrienden mee uw ondernemersprofiel te laten bepalen.

Bij het gebruik van deze tool doorloop je de 11 competenties. Per vaardigheid wordt met een aantal vragen/stellingen gepeild naar de belangrijkheid die je eraan hecht. Alles samen duurt dit ongeveer een kwartier. Doe het dus vooral rustig. Als resultaat krijg je een beeld van jouw profiel weergegeven in een diagram. Bovendien ontvang je een aantal tips om te groeien in de competenties waar dit nodig of nuttig lijkt.

Je ENTRE-Spiegel coach

Om één en ander goed te begeleiden en te duiden vraagt de ENTRE-Spiegel een samenwerking met een coach die daarvoor is opgeleid. SCV vzw is een erkende organisatie om je bij het gebruik van ENTRE-Spiegel te ondersteunen.

Dus als je jezelf in de spiegel wil zien: contacteer ons! Onze ENTRE-Spiegel coaches maken graag tijd voor je!

Voor meer info: mail naar scv@seniorconsultantsvlaanderen.be

Je kunt ons ook contacteren via ons contactformulier.

 

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons