Bedijventerrein Kortrijk-Noord

SCV West-Vlaanderen Zuid bezoekt het Bedrijventerrein Kortrijk-Noord

Op 18 juni 2019 hebben twee leden van SCV West-Vlaanderen Noord – Maria Delabie en Jean-Pierre Paret (Afdelingsvoorzitter) – een bezoek gebracht aan het Bedrijventerrein Kortrijk-Noord.

Tijdens hun bezoek hebben ze gesproken met Siebe Callens, de nieuwe Parkmanager Kortrijk-Noord. De heer Callens schreef nadien onderstaand artikel dat gepubliceerd werd in de nieuwsbrief van Kortrijk-Noord.

SCV kijkt uit naar een prettige samenwerking!

 

Bedrijventerrein Kortrijk-Noord
SCV : “ Good to Know”

Wijze raad van ervaren rotten

 Wijze raad van ervaren rotten is goud waard, en al zeker in het ondernemerslandschap. Met dit principe in het achterhoofd profileert Senior Consultants Vlaanderen zich over heel Vlaanderen op de markt als uniek adviesbureau. In West-Vlaanderen gebeurt dat vanuit Wevelgem.

Onze Vlaamse KMO’s zijn gekenmerkt door hun gedreven ondernemingszin. Toch is er meer nodig dan zin alleen om een onderneming te doen groeien. Ervaring van derden kan dan een ideaal surplus zijn.

Senior Consultants Vlaanderen bestempelt zijn advies als een groot voordeel, want in eigen streek én betaalbaar. “We zijn een vereniging van bedrijfsleiders, kaderleden, topambtenaren die na hun beroepsloopbaan bedrijfsleiders bijstaan met kennis en inzicht”, aldus Maria Delabie namens Senior Consultants Vlaanderen.

“Een samenwerking kan voor een driedubbel voordeel zorgen. Een: u houdt uw kosten onder controle, want we werken op vrijwillige basis. Twee: u bepaalt zelf de duur van de samenwerking en dat op basis van vertrouwen. Drie: u put uit de kennis van tientallen senior consultants die dus zorgen voor raad op maat.”

Senior Consultants Vlaanderen heeft vijf provinciale afdelingen, dus ook in West-Vlaanderen. De uitvalsbasis bevindt zich in het Bedrijvencentrum van Wevelgem. De vereniging heeft in de meest diverse domeinen expertise in huis: algemeen management, bedrijfsaudits, financiën, human resources, sales & marketing, export, logistiek, internationalisering, reorganisatie/herstructurering, milieuadvies/milieuzorg en technologie. Er zijn zelfs consultants die specialist zijn op markten als China en Rusland.

 

Meer info? Neem contact!

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons