SCV afdeling Limburg heeft marketingkennis in huis!

Tony Smets - marketingkennis
Senior Consultants Vlaanderen is een vereniging van ervaren ex-managers en ondernemers die, elk vanuit hun eigen expertise, advies geven aan starters, groeibedrijven, kmo’s in een transitiefase, overheden of social- en non-profitorganisaties. We krijgen vragen rond strategie, juridische zaken, hr, marketing, innovatie, logistiek, enzovoort.

Marketing en communicatie is een bijzonder belangrijk aspect van ons werk. KMO’s en starters hebben niet altijd de kennis, middelen en ervaring om zelf een marketing- en communicatiestrategie uit te werken en implementeren. Ondersteuning van de expertise van SCV is dan bij hen bijzonder welkom.

En in dit opzicht is SCV blij en trots dat Tony Smets, marketing en communicatiespecialist, actief is in de Limburgse afdeling.

Tony Smets was al tientallen jaren kind aan huis in het Limburgse bedrijfsleven. Hij adviseerde groot en klein over de te volgen strategie, advertentiecampagnes en andere profileringsmogelijkheden. Vandaag geniet hij van zijn pensioen, maar helemaal loslaten kan hij niet. Zo stelt hij als lid van Senior Consultants Vlaanderen nog steeds zijn ervaring en expertise ter beschikking van lokale kmo’s.

Interesse? Neem contact op!

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons