quattrondo logo

In 2001 kreeg ik de gelegenheid om het bedrijf van mijn oom over te nemen. Gestaag bouwde ik de zaak uit tot wat ze vandaag is: maken van kwaliteitsmeubelen op maat, gaande van keukens, dressings, inbouwkasten tot…

Al enige tijd vroeg ik me af : zijn we goed bezig? wat kan er beter? waar wil ik naartoe? Overpeinzingen die ik deelde met een bevriend ondernemer. Hij bracht mij in contact met Senior Consultants Vlaanderen (SCV). Een afspraak werd gemaakt en al tijdens het intakegesprek werd snel duidelijk dat SCV mij van dienst kon zijn.

Samen besloten we het bedrijf grondig te laten doorlichten middels de SCV-scan, een algemene audit van bedrijf en organisatie. Vier SCV-consulenten namen met mij alle bedrijfsaspecten onder de loep en stelden daarmee een SWOT-analyse op. De hieruit gedestilleerde aandachtspunten werden in overleg én met de hulp van SCV stelselmatig aangepakt.

Dit alles resulteert in een verbeterde administratie, planning, debiteurenopvolging en finaal in een betere bedrijfsvoering en -controle.

SCV is voor mij nu een vast klankbord, dat niet alleen innerlijke rust brengt maar ook inzichten verstrekt in de non-stop uitbouw van mijn bedrijf.

Stefan Robeyns, zaakvoerder QUATTRONDO BVBA
https://www.quattrondo.be/

 

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons