Senior Consultants Vlaanderen vzw

Vandaag de dag …

Lockdown, gedwongen sluiting, zwakke business. Maar ook: nieuwe mogelijkheden, onverwachte kansen en straffe uitdagingen. Waar kunnen eenmanszaken, starters, kmo’s en non-profitorganisaties vandaag terecht voor goede raad?

Lief Aerts, past voorzitter van Senior Consultants Vlaanderen (SCV), legt uit:

“Deskundig advies is in deze turbulente tijden meer dan ooit nodig. Bij SCV komen bedrijfsmensen in contact met consultants die in hun lange carrière allerlei crisissen en problemen zélf overwonnen hebben. Het zijn allemaal kaderleden, bedrijfsleiders, ondernemers, leidinggevenden en experten die met pensioen zijn maar wel professioneel actief blijven. Zij stellen hun inzet, kennis en ervaring kosteloos en belangeloos ter beschikking van ondernemingen in Vlaanderen.”

20 jaar jong

Op 27 oktober 2020 is Senior Consultants Vlaanderen 20 jaar jong. In twee decennia is SCV uitgegroeid tot een organisatie met 135 leden verspreid over alle Vlaamse provincies en Brussel. Maar op hun lauweren rusten, dat doen ze bij SCV niet. Want ook in deze covidtijden blijven de SCV-adviseurs meer dan ooit actief.

De grote troef van SCV is dat de consultants thuis zijn in een brede waaier van disciplines. Lief Aerts:

“Elke organisatie staat voor uitdagingen – niet alleen voor het algemeen management, maar ook in specifieke vakgebieden. Het is goed om te weten dat SCV specialisten heeft in administratie, personeelsbeheer, ondernemingsstructuur, opleiding, veiligheid, promotie, productie, verkoop, marketing, techniek, fiscaliteit en recht. De juiste ervaring leidt naar de juiste oplossing.”

Neem actie!

Sta je als eenmanszaak, starter, kmo of non-profitorganisatie voor een uitdaging?
Neem contact op. Degelijk advies is meer dan ooit nodig om deze tijden te overwinnen.


Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons