Search
Close this search box.

ANG containers

Christophe Vander Stichele
ANG Containers
www.ang.be
https://www.facebook.com/angcontainers

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

ANG Containers – Getuigenis

Tijdsregistratiesysteem – Productkost – Nacalculatie

Na jarenlang zoeken naar een onafhankelijke expert, met ervaring in tijdsregistratie en nacalculatie hebben wij, samen met twee experts van Senior Consultants Vlaanderen (SCV), een project kunnen opstarten, met de bedoeling om een eenvoudig systeem te integreren in het productieproces. Dit productieproces omvat vooral plooien en snijden van staal, laswerk, reinigen en lakken van de afgewerkte producten.

Daar de productie gebeurt in Polen, was het een noodzaak om de software in het Pools te hebben, met een Engelse vertaling in parallel. Na een internationale marktstudie, is de beslissing genomen om met een Poolse softwarefirma samen te werken.

ANG Containers
© ANG Containers

 

De talrijke adviezen van de experts van SCV hebben geleid tot een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem; dat reeds vanaf het in gebruik nemen zijn diensten heeft bewezen. Ook op productieniveau hebben hun inzichten bijgedragen tot een efficientere werkmethode.

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.