Search
Close this search box.

SCV Antwerpen

Afdelingsinformatie

Voorzitter:
Jos Vets

Telefoon:
+32 484 22 54 02

Jos Vets
Jos Vets
Afdelingsinformatie

Voorzitter:
Jos Vets

Telefoon:
+32 484 22 54 02

Antwerpen Havenhuis

SCV afdeling Provincie Antwerpen

SCV Antwerpen – wie zijn we?

SCV Antwerpen bestaat uit een team van ex-bedrijfservaren managers en ondernemers met heel diverse expertises. SCV zet zich dagdagelijks in bij KMO’s, vzw’s en elke andere organisatie die haar nodig heeft. Beroepshalve zijn ze zelf niet meer actief maar de inzet van de SCV- consultant voor het ondernemerschap blijft gewaarborgd.

Het DNA van de SCV- consultant: resultaten nastreven staat voorop met een kleine vergoeding als kostendekking voor de organisatie. De SCV- consultant zet zich graag geëngageerd en belangeloos in voor uw bedrijf!

Ook de Thomas More Hogeschool mag rekenen op de inzet van de Antwerpse consultants! Student-ondernemers in spe kunnen rekenen op gratis advies om hun ondernemersdroom te realiseren.

Uiteraard staat SCV ook paraat om uw bedrijf te adviseren! Gewoon even contact opnemen.

Referenties

Bekijk hier onderaan de referenties van SCV Afdeling provincie Antwerpen.

Lid worden?

Waarom lid worden?

Laat uw kennis, uw ervaring niet verloren gaan!

Uw pensionering nadert? Bang om in het grote zwarte gat te vallen? Niet nodig! SCV vzw afdeling provincie Antwerpen is steeds opzoek naar vrijwillig(st)ers die met hun recente beroepservaring de groep willen komen versterken.

Consultants werken zonder stress en bepalen zelf hun werktempo. Het werk geeft veel voldoening en helpt om lichamelijk en geestelijk fit te blijven.

Voor verdere informatie: lees meer.

Interesse?

Neem contact op met de afdelingsvoorzitter provincie Antwerpen!

SCV Antwerpen contacteren

SCV Antwerpen, Jos Vets
Jos Vets
Afdelingsvoorzitter, SCV Antwerpen

Specialiteiten

Vragen voor SCV Antwerpen?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen – Regio Noord staat klaar om met u samen te werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.

Nieuws voor deze regio