Search
Close this search box.

Beroepsfederatie BBOT

https://www.bbot.be/

Gerelateerde doelgroep:

Bedrijfsleiders, eigenaars, beroepsorganisaties, federaties

Gerelateerde expertise(s):

Beroepsfederatie BBOT krijgt ondersteuning bij zijn kwaliteitsaanpak

Eind 2017 contacteerde de Belgische Beroepsvereniging voor Orthopedische Technologieën (BBOT) SCV afdeling Vlaams-Brabant, met de vraag om hen te ondersteunen bij de vernieuwing van hun website.

Na enkele contacten bleek al gauw dat de sector voor een enorme Europese uitdaging staat.

Mr Xavier Berteele, voorzitter van het BBOT, licht dit als volgt toe :

“Het BBOT heeft als overkoepelende beroepsfederatie met zijn zeer actieve leden heel wat expertise opgebouwd.

Juist op het ogenblik dat er zich een Europese richtlijn met belangrijke instructies voor de sector opwerpt, kwamen er de eerste contacten met SCV.

Door een intense en constructieve samenwerking met SCV werd de fundering gelegd voor een kwaliteitssysteem en een totaal vernieuwde website, dit samen met 7 pilootbedrijven in diverse BBOT werkgroepen”.

Deze aanpak draagt ook de goedkeuring weg van de FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) zodat de BBOT leden de gepaste ondersteuning in deze belangrijke zorgsector zullen ontvangen met de (binnenkort) vernieuwde website, de erin beschikbare talrijke tools en een voorbeeld kwaliteitshandboek om hun toekomst in België en Europa te verzekeren !

Update maart 2020:

BBOT was ook aanwezig op het SCV klantenevent van 12 maart 2020 in Technopolis te Mechelen. Diane De Winter en Xavier Beertele speken over de samenwerking met SCV:

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.