Search
Close this search box.

Contact Belgium

Contact Belgium is een gespecialiseerde B2B leverancier van manuele labelingsystemen, opgericht in 1987.
Website

 

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Gerelateerde expertise(s):

SCV: ‘Toegankelijk, professioneel en vooral laagdrempelig’

 

Contact Belgium, Charlotte Van Hauwaert

Charlotte Van Hauwaert, CEO van Contact Belgium, schrijft over SCV:

“In 2018 had ik het geluk om via mond aan mond reclame in contact te komen met SCV. Bij de intake waren er direct een hoop specialisten ter zake mee zodat de problematiek waarmee mijn bedrijf te kampen had onmiddellijk op een correcte manier in kaart kon gebracht worden en er op een snelle en efficiënte manier kon gehandeld worden.

“Na een analyse van de noden en behoeften, konden we aan de slag gaan door middel van realistische taken en opdrachten die moesten vervuld worden. Tevens hielpen ze mij om met een andere kijk naar het bedrijf te kijken zodat ik de zwarte vlekken zag.

“Nadat deze opdracht volbracht was, was het even stil maar toen ik opnieuw voor een andere uitdaging stond, kon ik opnieuw rekenen op de expertise van de mensen van SCV. Intussen zijn we enkele jaren verder en werd ik al op diverse vlakken door hen bijgestaan met raad en daad (financieel, logistiek, organisatorisch, marketing).

“Het fijne aan deze organisatie is dat je steeds kunt rekenen op 1 vast contactpersoon die bij alle meetings aanwezig is en je tegelijk een beroep kunt doen op de jarenlange ervaring en expertise die zelf in het veld stonden en weten waarover ze praten. De medewerkers van SCV zijn heel toegankelijk, professioneel en vooral laagdrempelig waardoor met hen samenwerken zo aangenaam is.”

 

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.