Search
Close this search box.

Medini Oostkamp

Medini is een toonaangevend bedrijf op gebied van medische, diergeneeskundige en paramedische producten

Website Medini

Gerelateerde doelgroep:

KMO's
Vzw's & Nonprofits

Gerelateerde expertise(s):

Excelkennis op maat gemaakt !

Excel is in vele bedrijven een onderbenutte tool. Veelal zijn er enkele sterke gebruikers, maar een groot deel van de werknemers waagt zich niet of weinig in excel-gebied, uit vrees of door een gebrek aan kennis.

Bij Medini hebben we geprobeerd hier een mouw aan te passen“, vertelt Patrick Huyskens, CEO van het bedrijf.

Medini is een jong maar toonaangevend bedrijf op gebied van medische, diergeneeskundige en paramedische producten uit Oostkamp.

“In het verleden heb ik nog medewerkers naar een Excel cursus gestuurd, zonder echte resultaten. Het is een beetje als leren koken via een opsomming van ingrediënten, zonder de recepten te doorgronden.”

Patrick Huyskens had een goed ervaring met Senior Consultants Vlaanderen, en dacht dat een home made aanpak wellicht de betere weg zou zijn, om zijn mensen op een hoger niveau te tillen.

Ervaring met SCV.

Senior Consultants Vlaanderen mocht destijds met Medini werken aan de optimalisatie van de bevoorradingsroutes, met een meer evenwichtige verdeling van de trajecten tot gevolg.

“Ik denk dat  we in een klein team, via praktische opdrachten in de eigen werksfeer, en dus een pragmatische benadering, een veel beter succes zullen kennen, en dat de kennis ook veel beter zal blijven plakken.”

Bij Senior Consultants Vlaanderen zagen we de mogelijkheden van dit concept. We vormden 2 teams, volgens de kennis van de leden, en hebben met 3 sessies, om de 2 weken, afgewisseld met oefeningen, echt wel een mooi resultaat kunnen bereiken.

De feedback was zeer duidelijk:

“Bedankt voor het uitvoerig relaas en de evaluatie. Ik zal mijn direct reports nu zelf verder opvolgen en zal aan mijn verantwoordelijken vragen hetzelfde te doen. De mensen waren alleszins enthousiast over de on-site learning”.

Trainingsconcept.

Senior Consultants is er van overtuigd dat deze werkwijze toepasbaar is bij vele bedrijven, en biedt het ook aan als trainingsconcept. In elke werksituatie moeten we ons goed inleven en duidelijke afspraken maken, en zo het leereffect maximaliseren.

De combinatie van een adaptieve methode, op het ritme van de klant en binnen een onklopbaar budget, is de basis van een sterke succesformule.

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.