Search
Close this search box.

Handsaeme Machinery

Handsaeme logo

Handsaeme Machinery wil creatieve, kwalitatief hoogstaande machines ontwikkelen voor tapijt- en textielindustrie, houtindustrie, lichtgewicht sandwichpanelen, maar ook voor andere industrietakken.

[email protected]

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Gerelateerde expertise(s):

Handsaeme Machinery: van intuïtie naar structuur

Handsaeme Machinery stuurt zijn organisatie systematisch bij door in te zetten op het responsabiliseren van medewerkers en structuuraanpassingen gericht op duurzame groei, bijgestaan door sturend advies van SCV consultancy.

Handsaeme Machinery wil creatieve, kwalitatief hoogstaande machines ontwikkelen voor tapijt- en textielindustrie, houtindustrie, lichtgewicht sandwichpanelen, maar ook voor andere industrietakken. We willen hierbij gebruik maken van innoverende state of the art mechatronica, met als leuze “Hoe gek u het ook bedenkt, wij maken het voor u”. Met deze vooruitstrevende technieken bezorgen we onze klanten wereldwijd competitieve en concurrentiële machines en zorgen we met continue opleiding dat deze kennis onze klanten en werknemers ten goede komt.

Bedrijfsleider Olivier Handsaeme verklaart:

Olivier Handsaeme

Drie jaar geleden voelde ik me aangetrokken tot het concept van SCV om ervaren mensen om me heen te hebben. Het bedrijf ging over van vader op zoon. Daarmee heb je enkel de ervaring die uw vader meegegeven heeft. Doordat ons bedrijf sterk aan het internationaliseren was, hadden we een gebrek aan ervaring en structuur. Het was vooral die structuur, en het volhouden om op een bepaald systeem te werken, die de 2 wijzen van SCV ons bijbrachten. Hierdoor zijn we in enkele jaren gegroeid van een KMO met buikgevoel en up en downs naar een KMO met structuur en doorzettingsvermogen. Door een kordate aanpak van de nieuwe uitdagingen werd grote vooruitgang gemaakt inzake internationalisering en productdiversificatie. Het zou een must moeten zijn voor iedere KMO om zich op zo’n mensen te kunnen beroepen om hun levenswijsheid te kunnen gebruiken.

 

Handsaeme

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.