Search
Close this search box.

Kanli

Home

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Gerelateerde expertise(s):

 

Kanli – ‘mensen helpen naar meer impact mét werkgemak’

Sara is 5 jaar onderweg als zelfstandige. Gepokt en gemazeld in het ondersteunen van eindgebruikers om het maximale uit IT te halen. Ze heeft duizenden uren training gegeven, vooral in MS365 – naast andere toepassingen. Alleen is ze actueel grotendeels afhankelijk van onderaanneming. Daar wil ze verandering in brengen. 

Om niet enkel vaardigheden aan te leren waar medewerkers om vragen, maar ook om hun blik te verruimen. De centrale vraag hierbij: Hoe kan je de toegevoegde waarde van flows (voor klanten, bedrijf en maatschappij) verhogen terwijl ook je eigen comfort en voldoening toeneemt? 

Maak kennis met Kanli en Sara , die zichzelf positioneert als “digital sherpa“: https://kanli.be/

Ook je eigen koers durven varen 

De oorspronkelijke vraag die Sara aan SCV stelde was “Hoe B2B prospecteren , hoe je netwerk uitbouwen“?

Waarbij de SCV -consultants al snel vaststelden dat naast wat technieken en leads, Sara alles zelf in zich had maar over een denkbeeldige lijn moest getrokken worden. Na 2 jaar zitten we in een fase van een open, trimestriële begeleiding binnen een meerjarenperspectief met een steeds groeiend netwerk en een mooier volume van business die in haar “roeping” vallen.

Sara Borremans aan het woord 

“Ik leerde SCV kennen tijdens een online netwerkmoment in volle lock-down. Dit kon wel eens het antwoord zijn waar ik al een tijdje naar op zoek was. 

“In de jaren ervoor had ik al een aantal trajecten bij businesscoaches en ondernemersnetwerken gevolgd. Als het om marketing en sales ging , bleef ik met het gevoel zitten dat wat ik leerde heel B2C gericht was en/of slaagde ik er niet in het geleerde in mijn situatie toe te passen. Mijn business draaide wel, maar ik kwam amper vooruit wat mijn missie betreft: werkplekken verbeteren door het beter inzetten van de digitale middelen die al aanwezig zijn. 

“Tijd voor verandering.

“SCV bleek een goede keuze. Luc en Paul zijn geweldige sparring partners. 

  • ze brengen kennis/vaardigheden/inzichten wanneer ze ertoe doen.
  • ze stellen in vraag of bevestigen.
  • ze houden de aandacht op de juiste punten.
  • ze dagen uit maar zonder jouw eigenheid in het gedrang te brengen. Meer nog, als ik  dreig me te laten afleiden , wijzen ze me daarop.
  • ze nodigen uit om verder te gaan denken en grootsere plannen uit te werken.
  • en samen houden we er ook nog graag de lol in. Ook niet onbelangrijk!

“Op 2 jaar tijd is er enorm veel veranderd en daar zitten Luc en Paul zeker voor iets tussen! Heel veel dank voor deze ondersteuning!”

Contact

Wil je meer weten over hoe SCV jouw bedrijf kan helpen? Neem contact!

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.