Search
Close this search box.

Lambrechts Nicolaers

Als dynamische bedrijfsleider heeft Michel Lambrechts behoefte aan een ADVIESRAAD.

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Gerelateerde expertise(s):
Gerelateerde afdeling:

‘Vakmanschap in tegels en natuursteen’ – Lambrechts Nicolaers

Als dynamische bedrijfsleider heeft Michel Lambrechts behoefte aan een ADVIESRAAD. In de adviesraad wenst hij op geregelde tijdstippen te overleggen over diverse bedrijfsaspecten. Alle aspecten van de bedrijfsvoering kunnen aan bod komen tijdens de adviesraad vergaderingen die een drietal keer per jaar plaatsvinden, naargelang de behoefte van het bedrijf.

De SCV Limburg consultants participeren in de adviesraad. Ze zijn nauw betrokken bij de beleidsvoering in de onderneming. De expertise van SCV Limburg kan steunen op grondige kennis van de consultants over de bouwsector aangevuld met een immense ervaring in bedrijfsorganisatie. Ze volgen ook de actualiteit vanuit de bouwsector en de algemene economische context zeer nauwkeurig op.

Meer weten?

Wil je meer weten over adviesraden?
Neem contact met Rigo Breesch, 0475 63 64 59, [email protected]

Wil je meer weten over werk van Senior Consultants Vlaanderen? Neem contact!

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.