Search
Close this search box.

vS INVEST nv

Internationale import en export van hout- en plaatmateriaal.

Website vS INVEST nv

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Gerelateerde expertise(s):

vS INVEST nv – Internationale import en export van hout

 

“Als van Steenberge Invest gingen wij een samenwerking aan met SCV voor het vernieuwen van onze energie contracten. Door onze krachten te bundelen, konden wij onderhandelen met energieleveranciers en optimale voorwaarden bedingen voor nieuwe toekomstige contracten. Dit omvatte niet alleen het verkrijgen van gunstige tarieven, maar ook het integreren van duurzame energiebronnen en het implementeren van energiebesparende maatregelen.”

Benoît Clarysse – zaakvoerder van Steenberge Invest

vS INVEST is een bloeiende familiale holding, voornamelijk gespecialiseerd in de internationale import en export van hout- en plaatmateriaal, evenals textielbedrukking en -borduring. Met een gepassioneerd team van meer dan 135 medewerkers in binnen- en buitenland, streven we naar voortdurende groei en succes.

De exponentiële groei die we de laatste jaren hebben doorgemaakt, is het resultaat van de toewijding en gedrevenheid van ons team, gekoppeld aan onze onwankelbare toewijding aan kwaliteit, productie-efficiëntie en service excellence.

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.