"Toegankelijk, professioneel en vooral laagdrempelig" - SCV ondersteunt Contact Belgium

Charlotte Van Hauwaert

Contact Belgium – Senior Consultants Vlaanderen

Contact Belgium is een gespecialiseerde B2B leverancier van manuele labelingsystemen, opgericht in 1987. Sinds 2018 wordt Contact Belgium geadviseerd door Senior Consultants Vlaanderen afdeling West Vlaanderen.

‘Toegankelijk, professioneel en vooral laagdrempelig’

Charlotte Van Hauwaert, CEO van Contact Belgium, schrijft:

“In 2018 had ik het geluk om via mond aan mond reclame in contact te komen met SCV. Bij de intake waren er direct een hoop specialisten ter zake mee zodat de problematiek waarmee mijn bedrijf te kampen had onmiddellijk op een correcte manier in kaart kon gebracht worden en er op een snelle en efficiënte manier kon gehandeld worden.

“Na een analyse van de noden en behoeften, konden we aan de slag gaan door middel van realistische taken en opdrachten die moesten vervuld worden. Tevens hielpen ze mij om met een andere kijk naar het bedrijf te kijken zodat ik de zwarte vlekken zag.

“Nadat deze opdracht volbracht was, was het even stil maar toen ik opnieuw voor een andere uitdaging stond, kon ik opnieuw rekenen op de expertise van de mensen van SCV. Intussen zijn we enkele jaren verder en werd ik al op diverse vlakken door hen bijgestaan met raad en daad (financieel, logistiek, organisatorisch, marketing).

“Het fijne aan deze organisatie is dat je steeds kunt rekenen op 1 vast contactpersoon die bij alle meetings aanwezig is en je tegelijk een beroep kunt doen op de jarenlange ervaring en expertise die zelf in het veld stonden en weten waarover ze praten. De medewerkers van SCV zijn heel toegankelijk, professioneel en vooral laagdrempelig waardoor met hen samenwerken zo aangenaam is.”

SCV contacteren

Senior Consultants Vlaanderen kan jouw bedrijf ook adviseren! SCV biedt een brede pakket van expertises aan – financieel, logistiek, organisatorisch, marketing, en nog meer.

Meer weten? Neem contact!

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons