Wil je je professionele ervaring na je carrière aanwenden om ondernemingen en organisaties in Vlaanderen te adviseren?

Dan is consultant worden bij Senior Consultants Vlaanderen echt iets voor jou! Maak kennis!

SCV-consultant worden

Ondernemers, instellingen en organisaties hebben niet altijd de middelen de mogelijkheden, kennis of middelen om dure consultancy aan te trekken. Daarom is professioneel bedrijfsadvies van ervaren ex-bedrijfsleiders en -managers erg interessant voor hen. En dan biedt Senior Consultants Vlaanderen de oplossing. Consultant worden bij ons, iets voor jou?

Jouw profiel

  • Heb je jaren ervaring opgebouwd als bedrijfsleider, manager, kaderlid of zelfstandige of CEO?
  • Heb je gewerkt in een verantwoordelijke functie in een onderneming, instelling of organisatie?
  • Heb je expertise in management, verzekeringen, marketing, informatica, boekhouding en financiën, investeringsprojecten, technische of productieproblemen, import/export, personeelsbeleid, …?

Dan is consultant worden bij Senior Consultants Vlaanderen een uitstekend idee.

Je ambitie

Op je lauweren rusten is niets voor jou. Je hebt zin om een deel van je tijd als vrijwilliger beschikbaar te stellen aan ondernemingen en organisaties. Want als gepensioneerde man of vrouw ben je nog altijd een kei in je vakgebied die massa’s kennis en ervaring heeft om bedrijven en organisaties professioneel te adviseren.

Je engagement

  • Je engageert je als SCV-consultant om je knowhow up-to-date te houden en elke aanvaarde opdracht met discretie en in vertrouwen te behandelen.
    SCV garandeert je een volledige ondersteuning bij de uitvoering van je opdrachten.
  • Je werkt op vrijwillige en onbezoldigde basis. De kosten die je maakt in het kader van de uitvoering van een opdracht (verplaatsingskosten, telefoon, …) worden vanzelfsprekend wel vergoed.

 

Wil je meer weten? Neem contact!

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons