Search
Close this search box.

3Wplus

3WPlus is actief in Halle-Vilvoorde, een regio waar het goed wonen en werken is.
Gerelateerde doelgroep:

Vzw's & Nonprofits

Gerelateerde expertise(s):

3Wplus – als creatie van maatschappelijke meerwaarde voorop staat

Met een brede scope van diensten in “Wonen , werken en welzijn“ is 3Wplus sinds 1992 actief in Halle-Vilvoorde, een regio waar het goed wonen en werken is. In de afdeling Maatwerk  organiseert  3W plus werk op maat van specifieke doelgroepen. Meer informatie over 3Wplus vind je op haar website  https://www.3wplus.be/

QFor WSE certificatie – een terugkerend extern ijkpunt

Maatwerk-druivenstreekMaatwerk-druivenstreek
  monumentenzorg monumentenzorg

Deze certificatie , gericht op een optimale werking van oa maatwerkbedrijven , houdt in dat je op 18 criteria , verspreid over 3 domeinen ( dienstverlening , HR -benadering en financieel beheer) in je dagelijks en algemeen management , dient aan te tonen dat je aan deze criteria voldoet , ze toepast en eventueel zelfs overschrijdt . Geen alleenstaand doel  op zich – hoewel de hieraan verbonden subsidies essentieel zijn – maar tevens een externe stimulus om je werking kritisch onder de loep te houden en naar constante verbetering te ijveren .

Voor een organisatie zoals 3Wplus , die deze aanpak inherent in haar missie en missie onderschrijft , is SCV daarbij een vertrouwd extern verlengstuk die scherp en objectief de naleving van deze processen begeleidt en voorbereidt .   

Erwin Cuyx – Directeur 3Wplus

Reeds heel wat  jaren doen we beroep op SCV , en niet enkel voor de QFor  WSE certificatie  , in 2021 geïntroduceerd door de Vlaamse regering. Wat we waarderen in SCV , en haar consultants  , is  – naast hun expertise en ervaring – het inlevingsvermogen en efficiënte objectiviteit waarmee ze naar onze organisatie kijken. In combinatie met de interne dynamiek van 3Wplus , leidt dit tot een voortdurende verbetering van onze werking als VZW en haar maatschappelijke meerwaarde . Ten voordele ook van al onze medewerkers

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.