La Diosa - Pure Prana

Pascale Marijnissen van La Diosa FeelGood Company schrijft …

Mijn ervaring bij SCV

Ik ben via VLAIO terechtgekomen bij het SCV daar ik op zoek was naar een sparringpartner met ervaring, iemand die me tijdens mijn ondernemersweg zo nu en dan wat aanwijzingen kon geven.

Het eerste contact was al van het begin zeer goed en ik heb dan ook geen seconde getwijfeld om een traject met hen aan te gaan. Mijn sparringpartner was Wilfried Andries uit Hoogstraten. De klik was er vanaf het 1e moment, wat enorm belangrijk is omdat je toch ook in dit soort trajecten een kijk geeft in je privéleven want dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dan is een wederzijds vertrouwen de basis.

Wilfried heeft me zeer goed begeleid en ik kon hem ook buiten de meetings aanspreken indien ik eens wat advies nodig had. Ik heb door onze gesprekken ontdekt waar mijn talenten , mijn sterktes liggen en dat ik niet alles alleen moet willen doen. Ik heb zijn advies dan ook opgevolgd.

Waarom raad ik aan om met SCV samen te werken

Daar kan ik heel gemakkelijk op antwoorden. Het is een organisatie waar heel veel wijsheid en ervaring bij elkaar verzameld is. Wat wil een ondernemer nog meer? Het pad dat wij ondernemers nu aan het bewandelen zijn is ons door velen van hen al voorgegaan dus waarom niet de wijsheid van hen aanschouwen en hiervan leren en er zo ook onze eigen wijsheid van maken zodat wij die ook weer kunnen doorgeven.

Blij dat ik jullie organisatie heb leren kennen en indien jullie nog vrouwen nodig hebben om anderen zo nu en dan mee te inspireren, ik stel me graag kandidaat.

Pascale Marijnissen, Zaakvoerder

Vragen? Meer weten over de diensten van Senior Consultants Vlaanderen vzw? Neem contact!

(augustus 2022)

Wil je iets meer weten? Neem contact!

Contacteer ons