Search
Close this search box.

Het Beauvoordsbakhuis

”Senior Consultants Vlaanderen hebben mij de push gegeven die nodig was”
Karen Pauwelyn, Beauvoordsbakhuis, Veurne

Beauvoords Bakhuis Bedrijvenlaan 8 – 8630 Veurne
Tel.: 058 29 82 91
info@beauvoordsbakhuis.be www.beauvoordsbakhuis.be

Gerelateerde doelgroep:

KMO's

Van artisanaal naar digitaal

Met het Beauvoords Bakhuis uit Veurne

Beauvoordsbakhuis

Uitdaging

De beste Belgische pannenkoeken en wafels bakken ze bij het Beauvoords Bakhuis.

Wat ooit als een kleine activiteit in Beauvoorde begon, is na bijna een halve eeuw uitgegroeid tot een kmo in Veurne die de artisanale traditie respecteert.

Het Beauvoords Bakhuis wil zijn marktbereik in België en het buitenland vergroten. Daarom was een nieuwe digitale uitstraling nodig.

Hoe méér verkopen?

Het Beauvoords Bakhuis deed een beroep op Senior Consultants Vlaanderen om te onderzoeken via welke kanalen en sectoren het meer kan verkopen om zijn productiecapaciteit beter te benutten. Al snel bleek dat de bestaande website aan zowel consumenten als professionals geen actueel beeld gaf van wat het Beauvoords Bakhuis te bieden heeft. Daarom kwam er dankzij Senior Consultants een aanzet om een gloednieuwe website te laten ontwerpen en een digitale nieuwsbrief te lanceren.

Karen Pauwelyn, bedrijfsleider van het Beauvoords Bakhuis, ziet de bestellingen week na week stijgen: “Ik ben in mijn functie met veel aspecten van het bedrijf bezig. Dankzij Senior Consultants Vlaanderen kreeg ik de push die nodig was om meer werk te maken van sales en marketing. Met de website en de nieuwsbrief bereiken we een breder publiek. Ook internationaal, want grote klanten uit verschillende landen vinden de weg naar het Beauvoords Bakhuis.

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.