Search
Close this search box.

Het TrustNet

https://www.hettrustnet.be/

Gerelateerde doelgroep:

Vzw's & Nonprofits

Gerelateerde expertise(s):

Het TrustNet: de driehoek missie – visie – doelstellingen

Het TrustNet, ontstaan in 2000, is een samenwerkingsverband tussen vergunde en erkende diensten en voorzieningen voor mensen met een beperking. Leden van Het TrustNet zijn 8 onafhankelijke organisaties. Zij bieden zorg en ondersteuning aan zowel ambulante als residentiële cliënten, zowel minder- als meerderjarigen .

In de zomer van 2022 besloten de leden om zich te bezinnen en stil te staan bij de missie en visie. Tevens wilden ze praten over een gedragen beleidsplan en doelstellingen. Daarvoor besloten ze de hulp van Senior Consultants Vlaanderen vzw in te roepen.

Uitdaging en oplossing

Bedoeling was enerzijds de huidige werking onder het licht te houden en te bezinnen over de vraag “is er nood aan een vernieuwde uitgangspositie binnen het samenwerkingsverband?” De acht leden vulden eerst kritisch-objectief een open vragenlijst in over bestaande en mogelijke samenwerkingsopportuniteiten vertrekkend vanuit eigen noden. Een lijst van mogelijke actiedomeinen werd vervolgens gefilterd op basis van diverse criteria.

Dit leidde tot een finale set van een beperkt aantal gedragen strategische en operationele doelstellingen, opvolgbaar in de tijd én met aanduiding van eigenaars en timings.

Trustnet

Het TrustNet aan het woord

De ondersteuning van de heren van SCV in dit proces was zeer helpend: ze deden veel voorbereidend werk en verwerkten secuur de input die was opgevraagd en aangeleverd. Ze stimuleerden ons om tot concrete doelstellingen te komen. In dit proces namen ze een modererende en faciliterende rol op zich.

Vanwege tevreden TrustNetleden

Meer weten?

Wil je meer weten over de activiteiten van SCV? Neem contact!

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.