Search
Close this search box.

Kookploeg Gent Solidair

Hier komen extra gegevens van de referentie

Gerelateerde doelgroep:

Vzw's & Nonprofits

 

“Je moet eens praten met Senior Consultants Vlaanderen”

Het was begin 2021, en de Kookploeg Solidair was net een vzw geworden. Hoogdagen voor onze familie, maar ook dagen met veel onzekerheid en twijfel. Zoekende naar die juiste partners om onze missie te laten slagen, herinner ik mij nog zeer goed dat we het advies kregen om eens met Senior Consultants Vlaanderen samen te zitten. “Wij moeten eens praten met SCV “. Toen we in maart 2021 voor het eerst met Jef fysiek konden afspreken wisten we meteen waarom deze tip zo waardevol was. Op een zeer voorzichtige, bestudeerde en afgelijnde manier kregen wij kleine tips om onze werking te doen groeien.

“Warmte, kennis en kunde”

De zaadjes waren er, en die kiemden al snel om zo een mooie relatie op te bouwen. Johan kwam mee met Jef na een aantal afspraken. In tandem werkten zij met ons zeer intens samen, dit steeds met warmte kennis en kunde. De gesprekken lopen van zakelijk advies over de vormgeving en communicatie, tot het krijgen van tips voor projectoproepen en het mee nadenken over onze identiteit als werking.
Ondersteuning gaat altijd hand in hand met gezelligheid bij SCV.

“Gedreven door de wil om te helpen”

Ondertussen schrijven we augustus 2022, en de SCV staan nog steeds trouw aan onze zijde. Als coördinator kan ik met overtuiging zeggen dat hun bijdrage groot is. Nog altijd. Als concreet voorbeeld geef ik de projectsubsidie ‘ Armoede en sociale inclusie’ van de Nationale Loterij mee, door een tip van Johan kregen wij kennis van dit dossier, dienden in, en werden geselecteerd. Niet alleen waren de SCV blij voor ons, ze feesten als het ware mee. Dit toont die gedrevenheid door de wil om te helpen.

“Ervaring en overleg”

Het samenwerken met de SCV verloopt altijd vlot, we merkten dat er bij het beslissen wie ons het beste kon helpen, echt gebruik werd gemaakt van de brede poule van ervaring van waaruit zij kunnen delven.
Je kunt echt spreken over een parcours op maat, steeds in overleg met ons beslist.

“Een mooie toekomst tegemoet“

De Kookploeg staat de komende jaren voor grote uitdagingen, onze kernidentiteit vastleggen en hiermee onze werking uitbouwen zullen daar aan de orde blijven. We voelen ons in dit avontuur gesterkt door de wetenschap dat we kunnen rekenen om de SCV, met hun vele jaren van kennen en kunnen gaan wij ongetwijfeld een mooie toekomst tegemoet samen.

Samenwerken met SCV?

Of u nu op zoek bent naar strategisch advies, operationele optimalisatie of groeiplanning, ons team bij Senior Consultants Vlaanderen staat klaar om met u samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen en uw doelen kunnen helpen verwezenlijken.